نحوه کار هود صنعتی چگونه است؟

نحوه کار هود آشپزخانه صنعتی

کلاهک هود، بخارها و دودها را جمع آوری می کند و در عین حال آشپزخانه و کابینت را از آسیب محافظت می کند. سیستم دمیدن دودهای جمع‌آوری‌شده را به حرکت در می‌آورد و سیستم کانال‌کشی اجازه می‌دهد که آنها را خارج کرده و با هوای تمیز جایگزین شوند. شرکت تهویه نو آستیاک، از جمله با تجربه ترین و خوشنام ترین شرکت های کانال سازی، تولید کننده هود صنعتی و سایر ملزومات سیستم تهویه مطبوع می باشد که می توانید به اعتماد کنید و خدمات با کیفیت و مرغوبی در این راستا دریافت کنید. جهت سفارش و اطلاع از قیمت هودهای صنعتی با کارشناس فروش این مرکز تماس حاصل فرمایید.

نحوه عملکرد هود آشپزخانه صنعتی

کلاهک هود قطعه ای ساخته شده از فولاد ضد زنگ است که بخارات آشپزی را جمع می کند. در آشپزخانه های حرفه ای این قطعه معمولا به دیوار نصب می شود. هود نمی تواند به تنهایی هوا را به داخل بکشد. به سادگی بخارات یا دود را نگه می دارد تا توسط سیستم دمنده جابجا شود. به همین دلیل، کلاهک هود باید «حجم ضبط» کافی داشته باشد. این باید حداقل 3 اینچ (7.6 سانتی متر) فراتر از تجهیزات پخت و پز در همه طرف باشد.

سیستم دمیدن چیزی است که در واقع هوای جمع شده در سایبان هود را به حرکت در می آورد. نیروی یک سیستم دمنده نشان می دهد که دمنده با چه سرعتی می تواند هوا را حرکت دهد. هود صنعتی که اغلب بر حسب فوت مکعب در دقیقه (CFM) اندازه گیری می شود، به حداقل دو فن دمنده با حداقل نیروی 600 CFM (283 لیتر در ثانیه) نیاز دارد. فن ها می توانند چرخشی، با تیغه های گردان سنتی، یا گریز از مرکز، با شکل بشکه ای باشند که ظرفیت بالاتری داشته و با سرعت بیشتری کار می کنند. بسیاری از فن ها دارای سنسورهای حرارتی هستند که آنها را فعال می کند، همراه با ویژگی خاموش شدن خودکار.

فن ها نیرویی را برای دفع بخار ناشی از پخت و پز؛ ایجاد می کنند و آن را از طریق سیستم کانال کشی به بیرون ساختمان منتقل می کند. اغلب کانال های هوا از فلز گالوانیزه ساخته می شوند و طراحی مسیر آن باید بگونه ای باشد ترجیحا مسیر های مستقیم و کوتاه انتخاب شوند و تا حد امکان از پیچ و تاب پرهیز شود، اما اگر پیچ یا خم ضروری است، آنها باید به تدریج شیب داشته باشند تا به جریان هوا کمک کنند.

برخی از هودهای تجاری بدون تعبیه کانال انتقال هوا، کار می کنند، در عوض به فیلترهای قابل تعویض متکی هستند. این به عنوان ساختار بدون تهویه یا بدون کانال شناخته می شود. این نوع هودها به سادگی هوای موجود را فیلتر کرده و آن را به آشپزخانه بازیافت می کند، نه اینکه هوای تازه را جایگزین آن کند. اکثر هودها همچنین دارای کیت فیلتر کربن هستند. برای حداکثر کارایی؛ فیلتر باید به طور مرتب تعویض شود.

×

پشتیبانی شرکت

× - تماس با شرکت با واتس اپ و تلفن