هود آشپزخانه صنعتی

هود آشپزخانه و هود صنعتی

هود آشپز خانه صنعتی شرکت تهویه نو سازنده انواع هود آشپزخانه و هود صنعتی از ورق های استیل. آلومینیوم و گالوانیزه در ایران می باشد. که از با استفاده از متریال باکیفیت و درجه یک بهترین ها را به مشتریان خود ارائه می دهد می توانید برای ثبت سفارش محصولات این شرکت با کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید. این شرکت آماده همکاری با کارخانجات، هتل ها و رستوران ها می باشند. در ادامه این مطلب به معرفی هود آشپزخانه و هود صنعتی این شرکت می پردازیم.

طراحی و ساخت هود آشپزخانه صنعتی در تهران

هود صنعتی ساخت تهویه نو

هودها بطور کلی به دو دسته خانگی و صنعتی تقسیم میشوند.

  • هودهای خانگی

هودهای خانگی شامل: فن ، فیلتر، لامپ و برد الکترونیکی بوده و مجموعه قطعات کاملا در محفظه هود قرار می گیرند. هوای آلوده توسط یک لوله به خارج انتقال داده میشود. هودهای خانگی بطور کلی به سه نوع کتابی، تخت، شومینه ای تقسیم میشوند.

  • هود صنعتی

در هودهای صنعتی عموما فن در خارج از سیستم قرار میگیرد و فن هوای آلوده را از طریق دهانه هود صنعتی و سپس از طریق کانال به بیرون انتقال میدهد.

شرکت تهویه نو ، تولید کننده انواع هود های صنعتی و آشپزخانه ای می باشد که می توانید ساخت هود مورد نظرتان را در ابعاد مورد نظر به این شرکت بسپارید. جهت خرید انواع هود آشپزخانه ای و هودهای صنعتی با کیفیت با کارشناسان شرکت تهیویه نو تماس حاصل فرمایید.

اهمیت استفاده از هود صنعتی تهویه نو

امروزه استفاده از هود های صنعتی به منظور جمع آوری حرارت. بو، دود، چربی و بخارات موجود در آشپزخانه های صنعتی و رستوران ها و سوله های صنعتی و هدایت آنها و ایجاد تهویه مطبوع به بیرون الزامی می باشد.

در صورت عدم استفاده از هودهای صنعتی در اماکن مذکور، رطوبت بالا در کنار حرارت زیاد، موجب آسیب به سقف و دیوار های. آشپزخانه و ساختمان می شودو با استفاده از این تجهیزات می توان عمر مفید سازه را افزایش داد .

آشپزخانه برخی از رستوران ها و هتل ها در زیر زمین ساختمان بنا شده که ممکن است دود و غذا مزاحمت هایی را برای همسایگان طبقات بالا و سالن غذاخوری خود رستوران ایجاد کند. که استفاده از هود های صنعتی در چنین شرایطی تاثیر قابل ملاحظه ای در ایجاد تهویه مطبوع دارد.

انواع هود های صنعتی

هود صنعتی به دو دسته هود صنعتی دیواری و هود صنعتی مرکزی تقسیم می شود که در ادامه به شرح آنهای می پردازیم.

  • هود صنعتی دیواری : هود صنعتی دیواری همانطور که از نامش پیداست قابلیت اتصال به دیوار را با استفاده از میخ و پرچ را دارد.
  • هود مرکزی :  هودهای مرکزی برای نگهداری نیاز به ساپورت محکم یا دستک از سقف دارند. استقرار درست هود موجب بالا رفتن ایمنی پرسنل در زمان کار در آشپزخانه خواهد شد.

البته هود های صنعتی با توجه به متریال ساخت نیز به دو دسته استیل و آلومینیوم نیز تقسیم می شوند . از ورق هایی با ضخامت مناسب برای ساخت آنها استفاده می شود. در هودهای صنعتی استیل از ورق با ضخامت ۰.۶ میلی متر تا ۱ میلی متر استفاده می شود و بدیهی است که هر چه ضخامت هود صنعتی بالاتر برود احتیاج به پشتیبانی محکم تری برای نگهداری دارد.

جنس هودهای صنعتی گالوانیزه، می تواند از استنلس استیل۳۰۳ یا آلومینیوم و گالوانیز باشد. هود های صنعتی آلومینیومی گزینه مناسب برای شرایط محیطی خشک با رطوبت پایین می باشد.  اما هود صنعتی استیل ۳۰۳ به دلیل مقاومت بالای آن در برابر زنگ زدگی برای آب و هوای مرطوب مناسب می باشد.

نکته: به دلیل آنکه هود های آلومینیومی قابلیت شستشو را ندارند، استفاده از منسوخ گشته!

می توان هود های صنعتی را با توجه به تعداد جداره آنها به دو دسته تک جداره و دو جداره تبدیل کرد. این نوع هودها را می توان با استفاده از ورق آلومینیومی و استیل بصورت دو جداره و تک جداره ساخت.

با اینکه هودهای دوجداره و چند جداره بهتر از هودهای تک جداره میباشند. در ایران به دلیل هزینه بالای ساخت هودهای دوجداره و عدم الزام استفاده از آنها، بیشتر از هود های تک جداره استفاده می کنند.

با استفاده از هودهای صنعتی تک جداره، خروج هوا با کانال های متصل به هود صورت می گیرد و هوا وارد نمی شود. در حالیکه در هود های دوجداره اینطور نیست و هوای تازه بیرون با درصدی از هوای خنک در قسمت جلویی هود وارد آشپزخانه شده. با اینکار نه تنها به شکل یک پرده هوا عملکرده بلکه باعث بیشتر شدن سرعت عمل در تخلیه حرارت، دود و چربی از طریق هود نیز خواهد شد.

استفاده از هودهای دوجداره و چند جداره صنعتی باعث می شود که دود و حرارت در فضای آشپزخانه پخش .نشود و همچنین هزینه برق جهت خنک کردن آشپزخانه و گردش هوا به میزان قابل ملاحظه ای کاهش یابد.


تا به این بخش از مقاله به دسته بندی های مختلف هودهای صنعتی آشنا شدید، حال به آخرین دسته بندی، یعنی تقسیم بندی هودهای صنعتی با توجه به تکنولوژی آنها می پردازیم.

هودهای صنعتی که واحد های آن با استفاده از پیچ و مهره به متصل می شوند محبوبیت بیشتری در مقایسه با هودهای صنعتی جوش و پرچ دارند.

ارتفاع استاندار آشپزخانه های صنعتی 2.5 متر می باشد و ارتفاع هود های صنعتی معمولا 50 سانتی متر بوده و اصولا با فاصله 2 متر از کف تمام شده آشپزخانه نصب می شوند.

(با توجه به شرایط محیطی، ممکن است این اندازه ها تغییر نمایند.)

ابعاد هود صنعتی باید با مساحتی محیطی که قرار است در آن نصب شود، تناسب داشته باشد به همین دلیل می توان هودهای صنعتی در اندازه های متفاوت در بازار یافت کرد.

در آشپزخانه های صنعتی تجهیزاتی من جمله : دیگ های دوجداره پخت خورشت، سه ردیفه و چهار ردیفه های زمینی، سرخ کن های صنعتی. کامبی آون یا کامبی استیمر. دیگ های دوجداره پخت برنج، تابه گردان، کباب پزهای سنتی و صنعتی، اجاق های چهارشعله فردار، کباب پز های صنعتی یا ریلی و تجهیزات پخت فست فود زیر هودهای صنعتی قرار می گیرند.

با توجه به مطلبی که در خصوص ویژگی انواع هودهای صنعتی خدمت شما عزیزان ارائه شد. دریافتیم که نصب آن در فضاهایی همچون آشپزخانه رستوران ها، هتل ها و برخی از شرکت های صنعتی ضروری می باشد. جهت خرید این محصول ، ما هود های صنعتی شرکت تهویه نو را به شما معرفی می نماییم.

×

پشتیبانی شرکت

× - تماس با شرکت با واتس اپ و تلفن