راهنمای خرید اگزاست فن برای آشپزخانه صنعتی

راهنمای خرید اگزاست فن برای آشپزخانه صنعتی

اگزاست فن آشپزخانه صنعتی، یک قطعه مهم از تجهیزات برای هر آشپزخانه رستورانی است. این تجهیزات تهویه مکانیکی است که به تمام هوای آلوده موجود در آشپزخانه اجازه می دهد تا از آن خارج شود. نه تنها این، بلکه هوای تمیز را نیز به فضای آشپزخانه می آورد. یک اگزاست فن آشپزخانه دود ناشی از اشتعال، دود و بو را از آشپزخانه حذف می کند. بهبود کیفیت هوا برای همه رستوران ها ضروری است. ما تصمیم گرفتیم در این مطلب از سایت تهویه نو به بیان راهنمای خرید اگزاست فن برای آشپزخانه صنعتی بپردازیم.

انواع اگزاست فن آشپزخانه

معمولاً سیستم‌های اگزاست فن سانتریفیوژ آشپزخانه صنعتی دارای دو مدل می باشد. ما هر دو را برای شما ذکر کردیم تا تصمیم گیری آگاهانه برای شما آسان شود.

چنانچه به دنبال یک شرکت معتبر برای خرید اگزاست فن آشپزخانه صنعتی هستید، پیشنهاد می کنیم که با کارشناسان شرکت تهویه نو آستیاک، تماس بگیرید. کارشناسان این شرکت بهترین مشاور برای انتخاب و خرید هود صنعتی می باشند.

1. اگزاست فن های دایرکت درایو

همانطور که از نام آن پیداست، تیغه های اگزاست فن آشپزخانه صنعتی مستقیماً به شفت موتور متصل می شوند. ثابت شده است که آنها از نظر انرژی کارآمدتر، نگهداری آسان تر و تمیزتر هستند زیرا قطعات متحرک بسیار کمی دارند.

2. فن های اگزاست تسمه ای

این نوع اتصال مستقیم موتور با پره های فن ندارد. در مقایسه با نوع اول، اینها چندان گران نیستند. نکته مثبت فن های اگزوز تسمه ای این است که هنگام تنظیم کنترل سرعت انعطاف پذیر هستند و عملکرد آرام تری دارند. با این حال، این نوع ممکن است نیاز به تعمیر مکرر داشته باشد زیرا اصطکاک بین تسمه و قرقره موتور باعث ایجاد ارتعاش می شود که راندمان کار فن را کاهش می دهد.

راهنمای انتخاب اگزاست فن برای آشپزخانه صنعتی

نصب اگزاست فن آشپزخانه صنعتی برای آشپزخانه شما ضروری است. بنابراین، قبل از خرید بهترین آن، این مقاله را مطالعه کنید.

برای اینکه بدانید مناسب آشپزخانه تجاری شماست، باید نکات زیر را در نظر بگیرید :

  • محل مناسبی را برای نصب آن در نظر بگیرید
  • میزان جریان هوای یک اگزاست فن را بررسی کنید.
  • بازده انرژی آن را محاسبه کنید.
  • فشار استاتیک را بررسی کنید.

1. محل نصب اگزاست فن آشپزخانه های صنعتی

سر و صدای اگزاست فن آشپزخانه صنعتی شما کاملاً به محل نصب اگزاست فن بستگی دارد، صدای تولید شده توسط آن نیز ممکن است نگرانی بزرگی باشد. در صورتی که صدای فن اگزوز برای شما نگران کننده باشد، باید مطمئن شوید که رتبه بندی سونی روی فن را حتی قبل از خرید نهایی بررسی کرده اید. به طور کلی، هر چه CFM بالاتر باشد، رتبه سونی بالاتر است. صدای بلندی فن معمولاً در سون ها بیان می شود.

2. میزان جریان هوا (دبی هوا)

اگر به حجم هوا مربوط می شود، سرعت هوا همیشه با فوت خطی در دقیقه اندازه گیری می شود که به عنوان LFM نیز گفته می شود. زمانی که هوا از مجرای عبور می کند قابل اندازه گیری است.

همه عواملی که بر انتخاب هود شما تأثیر می گذارد ممکن است شامل نوع تجهیزات آشپزی و میزان پخت و پز در آشپزخانه باشد. به عنوان مثال، یک منطقه بزرگ از پخت و پز با شعله باز به میزان قابل توجهی بیشتر از گاز معمولی نیاز به اگزوز دارد.

نکته بسیار مهم دیگر در انتخاب گزاست فن آشپزخانه صنعتی این است که، حجم هوای خروجی برای هودها باید سطح کافی برای جذب و حذف بخارات پر از چربی پخت و پز باشد. بنابراین، تا زمانی که برای جذب و حذف گازهای دودکش و بخارات باقیمانده از تجهیزات پخت و پز ضروری باشد، حجم هوای خروجی کمتر در شرایط پخت بدون بار پذیرفته می شود.

1. بهره وری انرژی

اساساً اسب بخار توان خروجی موتوری را که در اگزاست فن وجود دارد، را اندازه گیری می کند. به یاد داشته باشید که یک اسب بخار در سیستم بین المللی واحدها برابر با 746 وات است. مقدار کل قدرتی که این موتور استفاده می کند کاملاً به اندازه توان آن نیست و به نحوه بارگیری اولیه آن بستگی دارد. میزان استفاده از توان موتور با بهره وری موتور ارتباط مستقیم دارد.

خوب، فن های اگزوز با CFM بالاتر به بهره وری انرژی بیشتری نیاز دارند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که ببینید چه مقدار هوا توسط فن اگزوز در حداکثر فشار استاتیکی مورد انتظار و بازده انرژی فن حرکت می کند. یافتن ترکیب مناسب CFM و اسب بخار برای فن اگزوز شما کمک می کند تا مطمئن شوید که سیستم تهویه کارآمد و با مشکلات تعمیر و نگهداری کمتری کار می کند.

2. فشار استاتیک

قبل از هر چیز باید بدانید فشار استاتیک چیست، فشار استاتیکی همان مقاومت در برابر هوا است که در سیستم تهویه شما حرکت می کند. همچنین به وضعیت تعادل مربوط می شود در صورتی که هوای عرضه شده و هوای خروجی در نهایت برابر باشند. همچنین به مقاومت هوای سیستم یا از دست دادن اصطکاک گفته می شود، فشار استاتیکی در یک سیستم مستقیماً به تمام قطعاتی که به درستی کار می کنند متکی است. اگزاست فن ها، کانال ها یا فیلترهاو … در صورت کمبود هر یک از این عناصر آسیب می بیند.

فشار استاتیک معمولاً توسط یک مانومتر اندازه گیری می شود که در ابتدا از یک ستون آب برای نشان دادن میزان فشار ساکن استفاده می کرد. با افزایش فشار هوا، ستون آب در مانومتر نیز بالا می رود.

اجزای اصلی سیستم تهویه معمولاً مستقیماً بر فشار استاتیک و سطح مقطع کانال هوا و همچنین طول کانال، طراحی سیستم کانال کشی و حجم هوایی که از طریق آن رانده می شود تأثیر می گذارد. اندازه گیری فشار استاتیک دقیق ممکن است برای انتخاب اگزاست فن آشپزخانه مناسب بسیار مهم باشد.  در صورتی که CFM فن اگزوز آشپزخانه تجاری شما بسیار پایین باشد، به احتمال زیاد گردش خون و همچنین توزیع هوا ضعیف خواهید بود. و در صورتی که CFM فن شما بسیار بالا باشد، سیستم شما تمایل به ایجاد فشار ساکن بیش از حد دارد که باعث اتلاف هوا و انرژی می شود و اگر هوای سیستم شما مقاومت زیادی داشته باشد، فشار استاتیکی افزایش می‌یابد، بنابراین با افزایش فشار استاتیکی، با اتلاف هوا و هزینه انرژی بالاتر نیز مواجه خواهید شد.

بهتر است در این زمینه با یک نصاب حرفه ای اگزاست فن آشپزخانه مشورت کنید زیرا ایجاد تعادل در هزینه و نیاز آشپزخانه در سیستم های هود تجاری ضروری است.

اهمیت خرید اگزاست فن برای آشپزخانه صنعتی

انتخاب هود آشپزخانه مناسب برای شما و همه کارمندانتان و همچنین غذاخوری ها بسیار مهم است در غیر این صورت همه را در معرض خطر قرار خواهید داد. اگزاست فن آشپزخانه صنعتی که به درستی نصب شده است کل محیط رستوران را از هوای آلود و بخارات ناشی از پخت و پز مصون می دارد و همچنین یک محیط بسیار راحت را برای همه افرادی که در آن منطقه حضور دارند ایجاد می کند.

شاید خرید یک اگزاست فن برای آشپزخانه صنعتی به اندازه انتخاب وسایل پخت و پز سرگرم کننده نباشد، اما بسیار مهم است که این تجهیز با عملکرد آشپزخانه شما مطابقت داشته باشد.

در زیر سه دلیل اصلی مهم بودن اگزاست فن آشپزخانه صنعتی اشاره شده :

1. اطفاء حریق 

در صورتی که از وسایل آشپزی استفاده می کنید که دود و چربی زیادی تولید می کند، برای رعایت قوانین ساختمانی باید اگزاست فن آشپزخانه صنعتی را انتخاب کنید که دارای سیستم اطفاء حریق باشد.

2. حذف دود، گرما و چربی

به غیر از رعایت همه قوانین ساخت و ساز شما باید هر نوع دود را به منظور اهداف ایمنی و سلامت کارکنان آشپزخانه خود حذف کنید. فراموش نکنند که اگر دود ناشی از پخت وپز از آشپزخانه پاک نشود، در نهایت به سالن غذاخوری منتقل می شود و شما هرگز چنین چیزی را نمی خواهید.

حذف گرما نیز برای عملکرد آشپزخانه و کارکنان شما بسیار مهم است. آخرین چیزی که شما نیاز دارید این است که کارگران از حال بروند زیرا آشپزخانه به شدت گرم است. بنابراین، از بین بردن چربی برای جلوگیری از آتش سوزی و همچنین تمیزی بسیار مهم است. توجه داشته باشید که چربی هایی که توسط اگزاست فن صنعتی حذف نمی شود، در نهایت روی سطوح آشپزخانه شما می نشیند. این بدان معناست که کارکنان شما باید زمان بیشتری را صرف نظافت کنند.

3. کنترل بوها

یکی دیگر از عملکردهای بسیار ضروری اگزاست فن آشپزخانه صنعتی، این است که از پخش شدن بوی آشپزی در رستوران شما جلوگیری کند.

×

پشتیبانی شرکت

× - تماس با شرکت با واتس اپ و تلفن